Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Γιατί Μερικές Στιγμές Είναι Μοναδικές …

Προσωπικές & Επαγγελματικές Εκδηλώσεις

Το Τέλειο Σύνολο Για Κάθε Εκδήλωση

Οργανώστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις στο Ξενοδοχείο Ίσμαρος. Προσφέρει μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων και ένα πολυτελές εστιατόριο, το ξενοδοχείο Ίσμαρος είναι μία εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις και συνεδριάσεις, ενώ η περιοχή της πισίνας με θέα την Θρακική Θάλασσα προσφέρει ένα ιδανικό σύνολο για εκδηλώσεις γάμων, βαφτίσεων και άλλες ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Εστιατόριο Ίσμαρος

Ένας κομψός χώρος για κάθε είδους εκδήλωση

Γάμοι & Προσωπικές Εκδηλώσεις

Γιατί Κάποιες Στιγμές Είναι Μοναδικές…

Το τεσσάρων αστέρων Ξενοδοχείο Ίσμαρος προσφέρει το τέλειο σύνολο για να έχετε έναν ξεχωριστό γάμο. Το προσωπικό μας διαθέτει όλη την εμπειρία για να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα…! Η περιοχή γύρω από την πισίνα , που έχει θέα το βαθύ μπλε της Θρακικής Θάλασσας στην Μαρώνεια της Κομοτηνής, θα σας παρέχει το τέλειο φόντο για την εκδήλωση σας. Ο σεφ του ξενοδοχείου θα σας προτείνει μία ποικιλία από μενού για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό μπουφέ γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Τα πολυτελή δωμάτια και τα bungalows θα χαλαρώσουν τους επισκέπτες σας και θα συνδυάσουν την παρουσία τους στην εκδήλωση με τις διακοπές τους. Όσον αφορά τους ρομαντικούς επισκέπτες, μπορούν να έχουν στην διάθεση τους ένα καράβι 12 μέτρων για να αποδράσουν την ημέρα του γάμου τους. Εμπιστευτείτε μας την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και σας υποσχόμαστε ότι θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις και όμορφες αναμνήσεις…! Και μην ξεχνάτε ότι στο ξενοδοχείο μας πάντα θα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές Συναντήσεις & Εταιρικές Εκδηλώσεις

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις & Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες

Οργανώστε την εκδήλωση ή το συνέδριο σας στο Ξενοδοχείο Ίσμαρος. Η αίθουσα συνεδριάσεων μας μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 160 άτομα και να προσφέρει όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για μία επιτυχημένη εταιρική εκδήλωση. Το επαγγελματικό προσωπικό μας θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη και ειδική απαίτηση κατά τη διάρκεια της οργανωμένης εκδήλωσης.

Συνεδριακή αίθουσα Ίσμαρος

Για εξαιρετικές Εταιρικές Εκδηλώσεις

Φωτογραφίες Εκδηλώσεων

Προηγούμενες Εκδηλώσεις