Πληροφορίες Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε με το Ξενοδοχείο Ίσμαρος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περαιτέρω Πληροφορίες και Κρατήσεις

Πλατανίτης Μαρώνεια Ελλάδα

Οδηγίες Ταξιδιού

Πως Να Φτάσετε Στο Ξενοδοχείο Ίσμαρος

Με Αεροπλάνο

Μπορείτε να φτάσετε στο “Δημοκρίτειο” αεροδρόμιο στην Αλεξανδρούπολη με μία από τις καθημερινές πτήσεις της Olympic ή Aegean αεροπορικής εταιρείας. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να νοικιάσετε ένα αμάξι ή να πάρετε ένα ταξί. Στο 28ο χιλιόμετρο της Εθνικής Εγνατίας οδού υπάρχει μία έξοδος που οδηγεί στην Μαρώνεια. Σε μία απόσταση 12 χιλιομέτρων θα βρείτε το χωριό Μαρώνεια. Το Ξενοδοχείο μας “Ίσμαρος” θα το βρείτε στην παραλία του Πλατανίτη, μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό.

Με Τρένο

Ο σταθμός των τρένων βρίσκεται στην Κομοτηνή και υπάρχουν καθημερινά οργανωμένα δρομολόγια από εκεί. Από τον σταθμό των τρένων μπορείτε να πάτε στην Ξυλαγανή και στην Μαρώνεια με ταξί ή με λεωφορείο (25 χλμ).

Με λεωφορείο

Από τον σταθμό λεωφορείων στην Κομοτηνή μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για την Μαρώνεια. Το λεωφορείο περνάει από την Ξυλαγανή. Υπάρχουν καθημερινά οργανωμένα δρομολόγια από τις 6:00 πμ εώς τις 8:00 μμ.

Με καράβι

Η περιοχή της Μαρώνεια είναι επίσης προσβάσιμη και από την θάλασσα. Μικρά σκάφη, κότερα και μικρά καράβια μπορούν να μπουν στο λιμάνι του Αγίου Χαράλαμπου. (Γεωγραφικό πλάτος: 040 52′ 30” και γεωγραφικό μήκος: 025 30′ 30′)